8 Ocak 2020 Çarşamba

ses sistemi kiralama istanbul

ses sistemi kiralama :Ses ve ışık sistemi kiralama ve ses ve ışık sistemi satışı hakkında detaylı hizmet veren firmamız piyasanın en kaliteli ve en uygun fiyatlı ses sitemlerini kiralamaktadır. Firmamız üzerinden etkinliğinize en uygun olan Ses sistemi kiralama ve Malatya ses sistemi hizmetlerimizden yararlanmak veya detaylı bilgi almak için bizi arayabilirsiniz.

Malatya ses sistemi kiralama


Ses sistemi kiralama hizmetini Türkiye’nin her yerine en uygun fiyatlarla gerçekleştirmekteyiz. Ses sistemi ve ışık sistemi gibi bir çok etkinliğe özel olarak tasarlanmış birinci sınıf ses ve ışık sistemleridir.

Doğum günlerinize özel konsept çalışmalarımızla size ve misafirlerinize unutulmayacak anlar yaşatıyoruz.
Doğum günlerine özel
» Konsept Çalışmaları
» Özel Masa Hazırlanması
» Özel Butik Pasta Hazırlanması
» Özel Balon Süslemeleri (Şarmaşık – Şelale – Şeffaf – İç İçe Çift Balon)
» Kostüm
» Palyaço
» Fotoğraf & Video Çekim
Ekibiyle sizlerin gülen yüzü olmaya devam ediyoruz…
Kulllanım amacınıza, dinleyici sayısına ve mekana göre seçeceğiniz ekipman önemlidir. Müşterilerinize veya misafirlerinize ideal sesi sunmak için doğru bir tercihte bulunduğunuzdan emin olun. Aşağıda yer alan kategorileri inceleyebilir, detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.

KİRALAMA.BİZ

Etkinliğin türüne göre seçeceğiniz cihaz önemlidir. Müşterilerinize veya misafirlerinize iyi bir deneyim sunmak için doğru bir ses sistemi tercih ettiğinizden emin olmalısınız. Aşağıda yer alan kategorileri inceleyebilir, detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.
Ekonomik: (145TL/gün) 1 ad. 300w 12inç Anfili Aktif Hoparlör. (Ev tipi küçük/orta ölçekli etkinlikler için ekonomik seçenek.)
Pratik Set: (210TL/gün) 1 ad. 1000w 12inç Anfili Aktif Hoparlör (Açık/kapalı mekanda küçük/orta ölçekli organizasyonlar için pratik çözüm.)
Mega: (350TL/gün) 2 ad. 1000w 12inç Anfili Aktif Hoparlör (Açık/kapalı mekanda orta ölçekli organizasyonlar için ideal sistem.)
Ultra: (700TL/gün) 4 ad. 1000w 12inç Anfili Aktif Hoparlör (Açık/kapalı mekanda orta/büyük ölçekli organizasyonlar için detaylı sistem.)
Özel: (Fiyat Sorunuz) Özel organizasyonlar ve büyük ölçekli etkinlikler için her türlü ses ve görüntü sistemlerimiz mevcuttur.
Yardımcı Ekipman: (Fiyat Sorunuz) Mikser, kablolu – kablosuz mikrofon seti, projeksiyon, led ekran vb. için bizi arayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder